Zhangjiagang City Bievo Machinery Co., Ltd.

Η υπόσχεσή μας παραμένει
Δώστε επιλογές κινητικότητας για τους πελάτες μας και τις ανάγκες τους
  • Κίνα Zhangjiagang City Bievo Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Στοιχεία Εταιρίας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Μάρκες: BIEVO
Αριθμός Υπαλλήλων: >100
Ετήσιες πωλήσεις: 200000-300000
Ιδρύθηκε Έτος: 2009
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Εισαγωγή

Η Co. μηχανημάτων Bievo πόλεων Zhangjiagang, ΕΠΕ βρίσκεται σε μια εθνική ζώνη ανάπτυξης επιπέδων - Zhangjiagang οικονομικό και ζώνη ανάπτυξης τεχνολογίας, που καλύπτει την περιοχή περισσότερα από 8.000 τετραγωνικά μέτρα. Απολαμβάνουμε την κατάλληλη μεταφορά με το διεθνή αερολιμένα της Σαγκάη Hongqiao και το διεθνή αερολιμένα της Σαγκάη Pudong σε διαθεσιμότητα. Όποιος συσσώρευσε έναν μεγάλο αριθμό τοπ τεχνικών της Κίνας στην υγρή βιομηχανία ποτών. Έχουμε το πλήρες σύστημα από το σχεδιασμό, κατασκευή, εγκατάσταση, που εκπαιδεύει μετά από την υπηρεσία. Η κύρια γραμμή παραγωγής νερού προϊόντων μας, ενωμένη με διοξείδιο του άνθρακα γραμμή παραγωγής ποτών. Χυμός φρούτων και γραμμή παραγωγής γάλακτος, 3 έως 5 γαλόνια γραμμών παραγωγής, καθημερινή χημική γραμμή παραγωγής και ούτω καθεξής. Συσκευή UHT Plat και σωλήνων, σύστημα CIP. Όλα τα προϊόντα πωλούνται καλά. Αφιερωνόμαστε στην ανάπτυξη, την έρευνα και την παραγωγή της υγρής γεμίζοντας και συσκευάζοντας βιομηχανίας τροφίμων και ποτών.

Κύρια προϊόντα λεπτομερειών:

1.The η ικανότητα είναι από 1000 έως 36000 μπουκάλια ανά την ώρα για την καυτή πλήρωση, τα μέσα τουtemp που γεμίζουν, και αποστηρωμένες κρύες γεμίζοντας γραμμές.

2.The η ικανότητα είναι από 1000 έως 36000 μπουκάλια για το μεταλλικό νερό και την καθαρή γραμμή παραγωγής νερού.

3.The η ικανότητα είναι από 1000 έως 36000 μπουκάλια για την ενωμένη με διοξείδιο του άνθρακα γραμμή παραγωγής ποτών.

4.The η ικανότητα είναι από 1000 έως 36000 μπουκάλια για το ποτό με τη γραμμή παραγωγής μορίων.

5. Η ικανότητα είναι από το 2000 σε 12000 μπουκάλια για τη σάλτσα σόγιας, ξίδι, εδώδιμη γραμμή παραγωγής πετρελαίου.

6.Water συστήματα επεξεργασίας.

7.PET μηχανή εγχύσεων και μηχανή σχηματοποίησης χτυπήματος.

8.Beverage σύστημα συνδυασμού και σύστημα πλύσης και αποστείρωσης.

Καλωσορίστε για να επισκεφτείτε την επιχείρησή μας!

 

Ιστορία

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης:

Τα μηχανήματα Bievo πόλεων Zhangjiagang καθιερώθηκαν στις 10 Δεκεμβρίου 2009. Η Co. μηχανημάτων Bievo πόλεων Zhangjiagang, ΕΠΕ βρίσκεται σε μια εθνική ζώνη ανάπτυξης επιπέδων - Zhangjiagang οικονομικό και ζώνη ανάπτυξης τεχνολογίας, που καλύπτει την περιοχή περισσότερα από 8.000 τετραγωνικά μέτρα. Απολαμβάνουμε την κατάλληλη μεταφορά με το διεθνή αερολιμένα της Σαγκάη Hongqiao και το διεθνή αερολιμένα της Σαγκάη Pudong σε διαθεσιμότητα. Όποιος συσσώρευσε έναν μεγάλο αριθμό τοπ τεχνικών της Κίνας στην υγρή βιομηχανία ποτών. Έχουμε το πλήρες σύστημα από το σχεδιασμό, κατασκευή, εγκατάσταση, που εκπαιδεύει μετά από την υπηρεσία.

Υπηρεσία

Η υπηρεσία μας:

Είμαστε υπερήφανοι για να εμμείνουμε στο σύνθημα «τελειότητα επιχείρησής μας εφαρμοσμένης μηχανικής». Η ποιότητα των προϊόντων είναι η ζωή πέρα, η ικανοποίηση των πελατών είναι η έμφαση εργασίας μας. Επαναλάβετε ότι οι διαταγές από τους παλαιούς πελάτες είναι τα πρότυπά μας για να μετρήσουν την εμπειρία του χρήστη.
Εξουσιοδότηση: 12 μήνες
Εξουσιοδότηση για τις μηχανές: 12 μήνες
Στην περίοδο εξουσιοδότησης:
Προκειμένου να παρασχεθούν οι πελάτες βελτιωθείτε και στοχαστική υπηρεσία, που αποβάλλει τις ανησυχίες του πελάτη. Η επιχείρησή μας έχει καθορίσει ένα τέλειο σύστημα υπηρεσιών μεταπωλήσεων και αποτελεσματικά μέτρα υπηρεσιών μεταπωλήσεων, και μέσω μιας αφιερωμένης υπηρεσίας άμεσων μεταπωλήσεων παρ:έχω στους χρήστες τις ικανοποιητικές απαντήσεις στις ερωτήσεις και τη τεχνική υποστήριξη και έχει ένα τμήμα υπηρεσιών για να διευθύνει τις κανονικές επισκέψεις πελατών. Η επιχείρηση έχει αυτήν την περίοδο περισσότερους από 10 επαγγελματικούς μηχανικούς υπηρεσίας ως ισχυρή ομάδα υπηρεσιών μεταπωλήσεων, ζητά από την υπηρεσία σας για να παρέχει την προστασία. Η επιχείρησή μας σε σας για να αναλάβει την κατώτερη υποχρέωση υπηρεσιών επισκευής, και σύμφωνα με τις απαιτήσεις της υποχρέωσης υπηρεσιών να παρέχουν σε σας τις υπηρεσίες συντήρησης.

Εξυπηρέτηση πελάτη:

1.Grandee η επιχείρηση μπορεί να παρέχει το με το κλειδί στο χέρι πρόγραμμα για σας, μόνο έχετε οποιαδήποτε ιδέα να αρχίσετε τις εγκαταστάσεις εργοστασίων ποτών.
2. Η επιχείρηση Grandee έχει την επαγγελματική ομάδα σχεδίου, ο μηχανικός μας μπορεί να σύρει τα δείγματα μπουκαλιών και το διάγραμμα ροής
εργαστήριο για σας.
3. Η επιχείρηση Grandee σας δίνει την καλύτερη αναφορά για όλα τα είδη παραγωγής ποτών, μόνο μπορείτε να μου πείτε ποιο είδος ποτού εσείς
θελήστε στο προϊόν, ποια είναι η ικανότητά σας (πόσα μπουκάλια μια ώρα) τι είναι εσείς εμφιαλώνει
υλικό, κατοικίδιο ζώο ή γυαλί, κ.λπ.

Μετά από την υπηρεσία:

1. Στέλνουμε τους μηχανικούς για να βοηθήσουμε την εγκατάσταση, αναθέτοντας και εκπαιδευτικός, οι μηχανικοί αρχίζουν από την περιοχή εργοστασίων μας.
2. Παρέχουμε κάτω από τα απαραίτητα έγγραφα τη μηχανή:
α. σχεδιάγραμμα μηχανών
β. διάγραμμα ηλεκτρικής ενέργειας
γ. πιστοποιητικό μηχανών
Δ. γενικό χειρωνακτικό βιβλίο/βιβλίο συντήρησης
3. Μετά από την εγγύηση ενός έτους, ο πωλητής παρέχει τα πληρωτέα ανταλλακτικά και τη συντήρηση ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ του τεχνικού
υπηρεσία.

Η ομάδα μας

Η ομάδα μας:

Η τεχνική ομάδα παραγωγής μας είναι όχι μόνο στην πρώτη γραμμή της βιομηχανίας από την άποψη της τεχνολογίας, δίνουμε περισσότερη προσοχή στην ποιότητα των προϊόντων και την επικοινωνία πελατών. Οι περισσότεροι από μας γεννιούνται στην επιστήμη. Έχουμε την έρευνα στις διάφορες πειθαρχίες όπως οι μηχανικοί και η φυσική, έτσι μπορούμε εύκολα να λύσουμε τις ανάγκες πελατών. Μπορούμε καλύτερα να παραγάγουμε τον εξοπλισμό σύμφωνα με τις ανάγκες πελατών, και να συνεχίσουμε να ικανοποιούμε τις διαφορετικές ανάγκες των πελατών.